NyheterLabotek Nordic flyttar till nya lokaler

Den 1 Juli 2017 flyttar Labotek Nordic till nya och större lokaler. Redan i mitten av Maj kommer vi att flytta lagret och produktionen av våra Dynacon transportband. Efter sommarsemestern 2017 räknar vi med att hela flytten är klar.
Den nya adressen blir Lilla fabriksgatan 1, 274 30 SKURUP. Från och med den 15e Maj ber vi er att skicka alla försändelser till oss på nya adressen.

Andra kontaktuppgifter består.

Välkomna till våra nya lokaler.Tria nu hos Labotek Nordic
 
Labotek Nordic representerar nu Europas största leverantör av kvarnar i hela Norden.
Tria har ett komplett sortiment av kvarnar med modern och effektiv design. Introduktionen av Tria i vårt sortiment ligger helt i linje med de expansionsplaner som Labotek Nordic nyligen antagit, säger Jonas Svensson, VD på Labotek Nordic. Vi har tidigrae haft ett glapp i vårt sortiment när det gäller stora återvinningsanläggningar och det speciellt kul att vi lyckats få med Tria i vårt sortiment. Tria besitter lång erfarenhet och möjligheten att utveckla nya innovativa lösningar. Vi har vid vår anläggning i Skurup nu ett antala kvarnar uppställda, där vi kan göra tester av material såväl som visningar för kuinder och andra intresserade.
För mer info om Tria kontakta oss på Labotek NordicDaniel Nilsson ny säljare hos Labotek Nordic AB!

Efter Julhelgerna börjar Daniel Nilsson hos oss som säljare på den svenska marknaden. Daniel har lång produktionserfarenhet från Polykemi i Ystad. Daniel kommer att besöka så väl nya som gamla kunder här under våren. Daniel är 44 år och bor i Ystad. Kontaktuppgifter kommer att lägga ut lite senare i vinter på hemsidan.
Välkommen Daniel!
Labotek Nordic har levererat Sveriges första WBD tork till Mouldex i Kristianstad.

Som första kund i Sverige har Mouldex i Kristanstad fått en Maguire lågtryckstork av nya modellen VBD-150. Mouldex i Kristanstad som formsprutar ett brett program av detaljer och med fokus på lite större detaljer har erfarenhet av Maguires LPD torkar sedan tidigare. Mouldex´s Vd Peter Finch såg torken första gången på förra Fakuma mässan och bestämde sig för att testa tekniken här under våren. De stora fördelarna är låg energiförbrukning och en torktid som är en bråkdel av vad vi är vana vid, säger Peter Finch. Dessutom är den lättare att rengöra och har färre rörliga delar än vanliga torkar.
Denna första VBD torks följ nu här under hösten av ett flertal planerade leveranser. Är ni också intresserade av att spara energi och torka material för tiden av ett verktygsbyte eller kortare! Kontakta oss för mer info.
www.maguire.com
Begagnad Motan centralanläggning med central tork!

Vi har just nu fått in en begagnad anläggning från 2006 som är i ett mycket gott skick.

Den består av ett centraltransportsystem för 25 maskiner samt 19 torkbehållare i olika storlekar.

Kontakta oss för mer detaljer och foto! 
Elmia Polymer 2015.


Tack alla nya och gamla kunder som besökte oss under årets mässa i Jönköping tidigare i vår.